HECC is nu onderdeel van Ascensos HECC is nu onderdeel van Ascensos

+31 411 617 101
Show Menu

Ascensos doet eerste Europese overname

20.09.2016

Het in Motherwell, Scotland, gevestigde contact center Ascensos heeft, als eerste Europese uitbreiding,  HECC, een Nederlandse  contact center specialist, overgenomen.

Deze strategische belangrijke overname stelt Ascencos in staat om te groeien in nieuwe sectoren en geografische gebieden. Hierdoor kan er aan klanten een breder portfolio van meertalige mogelijkheden worden aangeboden.

Klanten van Ascencos zijn in toenemende mate op zoek naar grotere teams van adviseurs die in meerdere talen en in meerdere landen service kunnen verlenen.  HECC geeft Ascencos deze mogelijkheden alsmede een solide uitvalsbasis voor verdere uitbreiding in Europa.

HECC is opgericht in 1994 en heeft 70 medewerkers in de vestigingen in Boxtel en in Boekarest in Roemenië.

HECC levert klantondersteuning op technisch en proces niveau in 12 verschillende talen aan klanten in Europa.

Deze overname benadrukt de verdere groei plannen van Ascensos, een organisatie met meer dan 500medewerkers, die snel groeit in de wereld van het klant contact.

Ascencos won recentelijk een miljoenen contract met B&Q waardoor het aantal werknemers in 2017 zal groeien tot boven de 1.000 medewerkers.

Ascencos levert gespecialiseerd maatwerk voor multi-channel klant contact oplossingen inclusief volledige social media omgevingen aan vooraanstaande organisaties.

Karen Miller, Argos, Oasis en Scottish Power maken deel uit van de klantenkring  van Ascensos.

DermotJenkinson, Executive Chairman, Ascensos, stelt:“Dit is een strategisch belangrijke overname die ons in staat stelt om onze positie in Europa te verbeteren door onze klanten een breder aanbod te doen van hoge kwaliteit meertalige oplossingen. HECC heeft een indrukwekkende lijst van klanten en we zijn erg optimistisch gestemd en gedreven om gezamenlijk onze business verder uit te bouwen.”

Hans Jansen, Chief Executive, HECC, voegt daar aan toe: “Ik ben zeer enthousiast over deze volgende stap en relatie met Ascensos. Ik kijk uit naar nieuwe mogelijkheden die onze gezamenlijke groei zal versterken.”

Ascensos is opgericht door Dermot Jenkinson, John Devlin and Katrine Young, die eerder het award winnende beCogent als customer care centre op de kaart zetten.