Picture

Werken @HECC

Werken @HECC betekent werken in een internationale omgeving. Snel, dynamisch, veeleisend en plezierig! Wij @HECC hebben collega's uit alle landen van de wereld en uiteraard helpen we hen bij het aarden in de nieuwe omgeving. Wij trainen met regelmaat en rekenen erop dat mensen zich ontwikkelen. Wij @HECC moedigen medewerkers vaak aan om vanuit huis en/of parttime te werken om een betere combinatie met het privéleven te bereiken!
 

Collega’s

Wil je meer over je nieuwe collega’s weten? Graag stellen wij @HECC drie van hen aan je voor: Dyane als product specialist voor het Lensvelt Medical team. Vaidas als product specialist voor het Lenovo/Iomega support team en Andreas als verantwoordelijke voor Kwaliteit & Training. Ken je mensen die naar Nederland willen komen en die een baan zoeken? Wij @HECC onderzoeken graag of er een mogelijkheid is en zullen hen alle ondersteuning geven bij het vinden van hun draai in Nederland en @HECC!

Dyane:

Iedere dag kom je in contact met nieuwe mensen die je behulpzaam kunt zijn.

Picture
 

Multicultureel

Wij @HECC geven klantsupport voor, tijdens en na het aanschaffen van een product of service. Wij @HECC voeren  vragen van jullie potentiele klanten, zetten deze in het order proces en blijven tot aan het afleveren in het contact.

Andreas:

Technical support engineer, product specialist, kwaliteitscoördinator en nu trainer/coach.  Ik nodig vrienden zeker uit om voor HECC te komen werken.

Picture
 

Help ons werven

Ken je mensen die naar Nederland willen komen en die een baan zoeken? Wij @HECC onderzoeken graag of er een mogelijkheid is en zullen hen alle ondersteuning geven bij het vinden van hun draai in Nederland en @HECC. HR @HECC helpt bij het vinden van accommodatie, het openen van bankrekening, het afsluiten van een ziektekostenverzekering etc.

 

Vaidas:

Bijblijven, nieuwe dingen leren. Je kunt je blijven ontwikkelen!

Picture
 

Kansen

Wij @HECC houden van mensen met ambitie en bieden kansen voor persoonlijke groei! Wij @HECC leiden op om de job te doen en helpen je  bij de groei @HECC. Het is aan jou om de kans te pakken en de grens te zoeken. Veel collega’s hebben dit gedaan en hebben een mooie job gevonden als product specialist, teamleader of bij IT of bij Training. Wij @HECC bieden voortdurende coaching, overleggen in onze teammeetings en geven terugkoppeling over je functioneren in regelmatig terugkerende voortgangsgesprekken.